ABOUT

KAMI MERUPAKAN SEBUAH SYARIKAT PENGELUAR BAJA ORGANIK (MAITHA) HERBA GREEN DI MALAYSIA.BERPUSAT DI PUCHONG SELANGOR.PEMILIK MERUPAKAN ANAK WATAN BUMIPUTRA MALAYSIA.

Di alamat seperti berikut
Maitha Integrated Sdn Bhd
No 30A Jalan BP 6/6
Bandar Bukit Puchong
47120 Puchong Selangor
Malaysia
Tel;03-80651535


Sedikit introduksi berkenaan dengan baja organik herbagreen.

  Nutrien organik sebagai nutrien mineral kedua dan nutrien galian tambahan. Baja organik hebagreen adalah 100% mineral tumbuhan semulajadi yang di perbuat daripada batu semula jadi calcite - Mineral diproses menggunakan teknologi nano - nutrien baja organik Herbagreen yang diubah menjadi saiz nano yang membolehkan penyerapan yang cepat melalui daun dan batang tumbuh-tumbuhan. Penggunaan Herbagreen membantu tumbuhan melawan penyakit dan perosak, sekali gus meningkatkan kuantiti dan kualiti hasil produk.

Sebarang cadangan atau makluman dari anda berkenaan dengan pertanian dan pertanian organik amatlah dialu aluka oleh pihak kami.

Kami ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan jutaan terima kasih ditas kesudian pihak anda melawat weblog http://herbagreenmaitha.blogspot.com.

Anda juga amat dialualukan untuk "like" fan page https://www.facebook.com/MaithaHerbagreen?fref=ts. Sokongan dan kerjasama anda amat dialualukan dalam memajukan industri pertanian organik negara. Ini bersesuai dengan matlamat dan objektif penubuhan syarikat MAITHA HERBAGREEN MALAYSIA.

Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan dan selamat melayari weblog syarikat MAITHA HERBAGREEN MALAYSIA.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan